logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Αλλαγή Ηγεσίας του Ομίλου

Σε μία ευχάριστη, απλή αλλά ξεχωριστή συνάντηση Ροταριανών και φίλων έγινε η αλλαγή ηγεσίας του ομίλου Αθήναι – Λυκαβηττός.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους η εκλεγμένη Director του Διεθνούς Ρόταρυ Κατερίνα Κοτσάλη-Παπαδημητρίου, ο διοικητής Θοδωρής Πανάγος, η τέως διοικητής Ντόρα Κέμου, οι προδιοικητές Γιάννης Μαυρούλιας και Γιάννης Ηλιάκης με τη σύζυγό του Ρούλα, η υποδεδειγμένη Διοικητής Μαρίζα Οικονόμου, ο βοηθός Διοικητής Ευτύχης Ζάρκος, η πρόεδρος Ρ.Ο.Φιλοθέης Έλενα Νικολόπουλου, οι προπρόεδροι Ψυχικού Κορίνα Αργυροπούλου, Κορωπί Τσανικλίδης Δημήτρης, Χαλανδρίου Χριστόφορος Σαραντόπουλος και Λίλα Κυριακοπούλου, Βουλιαγμένης Χαλαμπαλάκη Λιάνα, ο γραμματέας Ρ.Ο. Αγίας Παρασκευής Κοταρίνος Κωνσταντίνος, η γραμματέας Βουλιαγμένης Άννα Πηλείδη, η προβοηθοί Διοικητές Μαρία Μάστορα, Ξοξάκου Σου, Λένα Λοβέρδου και πλήθος ροταριανών και φίλων. Έγινε απολογισμός των δράσεων της επιτυχημένης χρονιάς 2018-19 και παρουσίαση των στόχων από το νέο Δ.Σ. Επίσης πραγματοιήθηκε επίδοση δύο Paul Harris: στην προπρόεδρο Μαρία Κορκολοπούλου για την πλούσια σε έργο προεδρία της κατα τη ροταριανή χρονιά 2017-18 και στον υποδεδειγμένο πρόεδρο Στέφανο Αναστασόπουλο για την πετυχημένη επαγγελματική του πορεία.

Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους.

Καλή Ροταριανή χρονιά !

 

Spread the love